donderdag

De verbouwing is begonnen

Februari 2018: De verbouwing is begonnen

Het begin van een verbouwing is nooit leuk. Je leeft tussen puin en stof en als het dan ook nog eens erg koud daarbij is, dan denk je weleens………waar zijn we aan begonnen? Zeker als dit de eerste echte koude periode van deze winter is, met vorst en sneeuw.

Maar je weet dat er vanzelf een ommekeer komt. Het wordt vanzelf weer mooier weer en wat de verbouwing betreft: Eerst afbreken en dan opbouwen en wel per ruimte of etage en niet hier en daar beginnen om vervolgens het overzicht te verliezen. Gelukkig zijn wij van huis uit gewend om gestructureerd bezig te zijn, dus dat moet allemaal goed komen!!??

Inmiddels heeft de aannemer op de 1e verdieping 2 muren weggebroken en de houten vloer er gedeeltelijk uitgehaald. Deze voorbereidingen zijn getroffen omdat er een aantal douche-units en toiletten gemaakt worden voor de 4 gastenkamers. Hierdoor is het boven te tochtig, koud en vochtig geworden om er te slapen, zodat de "slaapkamer" sinds een paar dagen tijdelijk naar de huiskamer is verhuisd. Niks mis mee en tenminste een aangename temperatuur om in te slapen.



De verbouwing is begonnen



"Heerlijk overnachten en eten bij Nederlanders in Frankrijk"


Overnachten in Frankrijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Einde van seizoen 4 in de Creuse

Het einde van seizoen 4 in de Creuse is aangebroken. We kunnen wel zeggen dat 2022 het eerste "normale jaar" is geweest sinds dat ...